CV

Wie is er op zoek naar een creatieve duizendpoot met 20 jaar ervaring op kantoor?

Ik zoek een paar leuke collega’s voor circa 20 uur per week naast mijn ‘Gewoon Nomi activiteiten’!

Liefst in regio Gieten, Assen, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Emmen.

Als ZZP’er of in loondienst.

Ik bied hulp bij PR en communicatie, marketing, organiseren van activiteiten, secretariaat of als duizendpoot met een beetje van dit alles!

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel … of mijn Facebook pagina

Ervaring

Juli 2009 – heden   Eigenaar Gewoon Nomi
Zelfstandig grafisch ontwerper, websitemaker, communicatiemedewerker

Juni 2007 – september 2008   Traffic Manager bij Aqtion BV
Planning, orderbegeleiding, projectbegeleiding, drukwerkbegeleiding, administratie en het bijhouden diverse websites m.b.v. content management systeem.

Augustus 2005 – mei 2007  Marketing assistant bij Rodenstock Benelux
Drukwerkbegeleiding,  relatiebeheer, ontwikkeling en volgen van promotionele acties, ondersteunen productmanagers en buitendienst op promotioneel gebied, organiseren van incentives en informatie avonden, financiële administratie, website onderhoud, planningen maken en bewaken.

April 2004 – augustus 2005  Management Assistent Directie bij Aluminium Delfzijl
Alle secretariële werkzaamheden voor de algemeen directeur en het managementteam. Daarnaast verantwoordelijkheid voor de externe communicatie als rondleidingen, sponsoring, advertenties, huisstijl en voorlichtingsmateriaal.

Juni 2002 – december 2003  Secretaresse  bij Provincie Groningen
Het voeren van het projectsecretariaat voor 3 projectmanagers.

November 2001 – mei 2002 Directiesecretaresse bij een bedrijf in oprichting
Schrijven van het procedurehandboek en ICT handboek en voeren secretariaat.

Februari 2001 – November 2001  Projectsecretaresse bij Teijin Twaron in Delfzijl
Opzetten en voeren van projectsecretariaat.

Augustus 2000 – Februari 2001  Assistent bedrijfsleider bij EuropaTuin te Appingedam
In- en verkoopadministratie en aansturen medewerkers.

Mei 1999 – Augustus 2000  Medewerker P&O bij Beon te Groningen
Personeelsmedewerker en voeren van het afdelingssecretariaat.

Juli 1998 – Maart 1999  Jr Intercedente bij Start Uitzendbureau
Bemiddelen tussen werkgever en werkzoekenden.

December 1997 – Juli 1998 Afdeling Communicatie – gemeente Hoogezand-Sappemeer
Voeren van het afdelingssecretariaat

Opleiding

  • H.A.V.O. 1987 – 1992
  • H.B.O. 1992 – 1997 (Overheids)communicatie

 

Passie

Zingen en spelen in operette. Zowel binnen verenigingen als in een klein gezelschap.

www.operettediva.nl www.operettetheater.nl

Referenties

Bedankt voor je fijne samenwerking bij het updaten van onze bestaande site Wevo Outdoor en tevens het ontwikkelen van een nieuwe site voor De Schedelspecialist met een eigen huisstijl. Fijn zoals we hebben lopen sparren met het maken van een logo/beeltenis met een prachtig resultaat. Je hebt onze ideeën goed opgepakt en met een frisse blik bekeken om er een prachtig eindresultaat van te maken! We zijn zeer tevreden over je werk en we zullen je zeker aanbevelen bij een ieder die op zoek is naar een serieuze en creatieve webdesigner.
Wevo Outdoor en De Schedelspecialist, Jan en Petra

Toen ik je benaderde om eens te kijken naar mijn site, omdat ik het plan had om een film te laten produceren en dit in mijn site wilde verwerken, had ik al wel het vermoeden dat je heel praktisch en daadkrachtig te werk zou gaan. Iets wat ik heel erg prettig vind werken. Dat bleek ook wel. In mum van tijd had je een goed voorstel voor een geheel nieuwe site, zijn we gaan werken met wordpress en was de site in de lucht. Je hebt me een handleiding gegeven hoe er mee te werken en alle aanpassingen die er nog waren werden heel vlot uitgevoerd. Ook de nieuwe pagina met informatie over de film en het bestelformulier is snel en goed ingevoerd. Mijn hartelijke dank voor je aandacht, begeleiding en praktische kijk op dingen. En vooral het hele snelle reageren en werken. Iets waar ik weinig verstand van heb werd zo een leuk proces.
Keuzecoach, Heleen Barkema

Al enige tijd kon ik niet kwijt op mijn website wat ik wilde. Met een schets op papier ging ik naar Nomi van Gewoon Nomi. Met mijn idee is Nomi aan de slag gegaan. Al snel kwam ze met een eerste opzet. Na wat opmerkingen van mijn kant kon al snel mijn nieuwe site online. Een site die precies bij mij en mijn fotografie past. In het gehele proces had Nomi een luisterend oor en bij ideeen van mijn kant die niet handig waren gaf ze hierop gelijk een alternatieve mogelijkheid. Na oplevering van de site waren de reacties erg positief. Kortom ik ben erg blij met mijn keuze voor Gewoon Nomi voor het maken van mijn website.
In Portret, Hilda Koopmans

Op de Coffeeclub in Groningen, word ik door iemand geattendeerd op Nomi; iemand die mijn website vorm zou kunnen geven en bouwen. Een goede keuze; persoonlijk en toegankelijk, zeer goed bereikbaar en helder in haar communicatie. Nomi denkt met je mee, ook wanneer de website ‘er staat’;  ze is bijvoorbeeld bereid je te attenderen op de verschillende drukkers voor visitekaartjes, leaflets, insteekvellen etc. en regelt zelfs de bestellingen voor je. Dat maakt het verschil!
Linda Paping Loopbaanadvies, Linda Paping

Met Nomi is het heel prettig contact te hebben. Ze denkt mee, stelt kritische vragen en draagt er daardoor aan bij dat het resultaat helder en toegankelijk wordt. Ze werkt vlot, voor een prettige prijs en komt haar afspraken na. Kortom: aanrader!
Praktijk voor Psychosynthese Assen, Marie-José Poiesz

Met een scherp luisterend oor over ons idee bij een website en zicht op heldere vormgeving, heeft Nomi voor ons de sfeer kunnen scheppen die wij als een eerste indruk op onze klanten willen overbrengen. Daarmee heeft Nomi onze netwerk organisatie kleurrijk verbonden met de buitenwereld.
BIS platform, Bianca Hoogendoorn

Bij toeval kom ik uit bij Gewoon Nomi, zoek nieuw jasje voor mijn huidige website en nog voornamer ik wil hem zelf onderhouden.
Vanaf het 1e begin werd er meegedacht en was het aftasten bij elkaar wat wel/niet. Het resultaat we zijn er trots op.Nomi denkt mee en heeft klant tevredenheid hoog in het vaandel staan dat is ons duidelijk geworden. Ook indien er nadien nog vragen zijn, no problem!
Kinderhulp Gambia
, Ivonne Hulsebos

Mijn ideeën voor een website hadden heel wat toeters en bellen… Toch is het Nomi gelukt om met mijn ideeën en haar ervaring en kundigheid er een hele mooie website van te maken! Nomi is een enthousiast en betrokken iemand waarmee je tijdens de hele procedure van het maken van de website een prettige en persoonlijk contact opbouwt. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en hoewel dat soms erg veel was heeft Nomi het toch allemaal voor elkaar kunnen krijgen! Super dus! We kunnen Nomi gewoon van harte aanbevelen!
De Weyde
, Marende Verwey

Nomi heeft voor mij een nieuwe website ontworpen en dat pakt heel goed uit. Ze is niet snel tevreden over haar eigen werk, en dat tilt het allemaal naar een hoger niveau. Ze zet de puntjes op de i en doet wat ze belooft. Ze denkt met je mee en komt zo met verrassende elementen. Gewoon Nomi is gewoon een goede partij om mee samen te werken. 
Richting Wijzer Advies
, Carine Vos

Nomi, gewoon nomi, zonder toeters en bellen. Zo maakte zij mijn site en raad ik haar aan in mijn omgeving. Met de uitspraak: “financiën in balans” creëerde Nomi mijn logo. Origineel en pakkend.
Kantoor Nieuwediep, Jacqueline Sandhövel

Je bent servicegericht, kundig en denkt mee met de klant. Je hebt ook een goed gevoel hoe je de zaken op papier moet zetten en de lay-out die je bedenkt ziet er keurig en verzorgd uit. De nazorg die je biedt en de mogelijkheden die je schept om een goede leverancier-klant relatie op te bouwen, ervaar ik als bijzonder prettig, net zoals je enthousiasme waarmee je werkt.
RPM techniek, Mike Reijmerink

Nomi heeft voor TMS, een trainingsbureau, een nieuw gezicht en een nieuwe site ontwikkeld en ik heb de samenwerking daarbij bijzonder op prijs gesteld. Zij leeft zich zeer goed in de gedachtewereld van de ander. Zonder opdringerig te zijn biedt zij ook haar eigen ingevingen aan en dat was zeer welkom. Zij heeft op professionele wijze en met veel geduld geluisterd en telkens weer aanpassingen op het concept doorgevoerd tot wij beiden gelukkig waren met het resultaat. Werken met Nomi is een aanrader, nuchter, snel, resoluut, geduldig en professioneel.
TMS Training, Netty Reesink

Nomi heeft voor mij naar volle tevredenheid mijn nieuwe website zonder toeters en bellen gemaakt. Ik heb de samenwerking met Nomi als zeer prettig ervaren. Want: ze is deskundig en als ze onverhoopt toch tegen een probleem aanloopt waar ze zelf even geen oplossing voor heeft, zorgt ze dat ze op korte termijn via haar netwerk daar wél een antwoord op heeft. Dat vind ik erg klantgericht.
Daarnaast: de communicatie verloopt goed, ze denkt mee, kortom: ik kan haar van harte aanbevelen!
FotodeVoogd, Gerda de Voogd

De samenwerking met Nomi is gewoon goed, gezellig en ze komt met goeie ideeën en tips. Onze site is prima geworden. Gewoon even bellen of een foto doormailen en het wordt toegevoegd op mijn site. Nomi,  ben blij met de samenwerking en de ondersteuning van jou. Zal je zeker aanbevelen bij andere mensen. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Klussenbedrijf Weidijk, Frans Weidijk

Het samenwerken met Nomi is mij zeer goed bevallen, mijn ideeën zijn volledig meegenomen en tevens heb ik zeer goede tips gekregen. Nomi is goed bereikbaar en komt de afgesproken afspraken ook na. Mocht iets toch niet zijn wat je ervan gedacht had is dit geen probleem. Ze gaat net zo lang door tot je wel het resultaat hebt die je in gedachten had. Ben zeer tevreden over de samenwerking met Nomi en kan het zeker iedereen aanraden.Tevens is de drempel zeer laag en bel je met een gerust hart op als er iets is.
Gewoon Kiek’n, Thea Weidijk

Nomi denkt met je mee en ook een advertentie maken is geen probleem. Ik krijg veel positieve reacties over de website. De afgelopen keer dat ik Nomi sprak, zei Nomi dat ze niet helemaal tevreden was over de helderheid van de letters en heeft dit aangepast. Helemaal top!
Petel Verhuur, Petra Dik

De samenwerking met Nomi heb ik als zeer prettig ervaren. Het samen brainstormen met haar was voor mij van groot belang. Ze pakte de visie die ik had erg goed op. Bovendien kwam ze ook met veel bruikbare tips. Ook de bereikbaarheid was echt super. Ik wens dan ook dat de samenwerking blijvende is.
Stichting Nederland centraal Afrika, Bianco Bolumba

In mei j.l. heeft Nomi de website voor onze B & B gemaakt. Dat ging op een erg prettige manier: wij hadden ideeën, Nomi had ideeën, en alles kreeg een plek. De site is mooi geworden en we merken al dat het werkt. Voor mij is m.n. de nazorg ook heel belangrijk en die was en is zeer attent. 
Bed & Breakfast Anderen
, Annelies van Diepen

Nomi heeft onze website gemaakt. Het is in goed onderling overleg gegaan, met erg veel nuttige tips. De afgelopen jaren heeft Nomi ook onze site up to date gehouden. We zijn heel erg blij met de accuratesse en enthousiasme van Nomi.
Blauwe Bessen Boerderij, Annette van Loon

Gewoon Nomi is helemaal niet gewoon. Nomi is bijzonder omdat ze met je meedenkt en snel met praktische oplossingen komt. Voor mij heeft ze de administratie opgezet en afspraken gemaakt en opgevolgd (mensen achter de broek gezeten op een charmante manier), maar ook pro-actief communicatieadvies gegeven (een voorstel voor een betere website). Ik werk graag met haar en waardeer haar grote betrokkenheid.
Noor van Leeuwen, NL Consulting

Wij zijn erg tevreden over de werkwijze van Gewoon Nomi. Helder, to the point en geen overbodige onzin. De gemaakte afspraken zijn prima nagekomen en wij zijn blij met het resultaat. Gewoon Nomi is altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen, gaat naar aanleiding hiervan direct aan de slag en komt zelf ook met suggesties en ideeën waar je wat mee kunt. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding goed. Kortom: zeer tevreden & aan te bevelen!
Tropical Life Center, Linda Middeljans

Wij krijgen veel complimenten m.b.t. onze huisstijl en website! Dus…Nomi is voor ons een kanjer!!!! 
PRAT Drenthe
, Wilma van de Steeg

Mijn ervaringen betreffende het werken met jou zijn heel positief te noemen. Ik heb je leren kennen als heel enthousiast en meedenkend. Je bent professioneel (weet wat kan, maar ook wat verstandig is om te doen) en je geeft goed sturing aan het ontwikkelen van een website. Tegelijkertijd geef je de ander genoeg ruimte voor eigen meningen en wensen. De combinatie van deskundigheid en enthousiasme vind ik heel sterk bij jou. Daarnaast heb ik je als heel flexibel ervaren. Wanneer ik je mail, krijg ik heel snel een reactie terug. Je blijft behulpzaam, ook al is de website klaar.
Zorgboerderij Annen, Ieneke van Weringh